Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte kubusblokken


Bedrukte kubusblokken

Bedrukte kubusblokken

Bedrukte kubusblokken zijn al jaren populaire relatiegeschenken. Kubusblokken zijn vierkante blokken notitiepapier waar u gemakkelijk een velletje van kunt af pakken. Bij veel mensen staan deze binnen handbereik. Een notitieblok of post-its zijn handig om altijd bij de hand te hebben, want zo kan men snel even iets noteren. Kubusblokken met bedrukking komt u veel tegen, doordat het immers een praktisch relatiegeschenk is dat graag ontvangen wordt. Bij Papierwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan kubusblokken in verschillende maten.

Kubusblokken met opdruk

Alle kubusblokken uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor deze opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De zijkanten van de kubusblokken kunnen volledig bedrukt worden in één kleur of full colour. Daarnaast heeft u ook nog de keuze om de velletjes te laten bedrukken. Door de kubusblokken te laten bedrukken, zal uw naam of boodschap in het oog springen. Kubusblokken met opdrukken zijn echte eye catchers op kantoor. Gebruikers zullen uw logo hierdoor meerdere malen op een dag zien en daardoor blijft u hangen in het geheugen. De kubusblokken met logo zijn perfect om in te zetten als giveaway op evenementen of beurzen. Natuurlijk kunnen ze ook uitstekend dienen als relatiegeschenk voor al uw relaties en klanten.

Kubusblokken met logo bestellen

Bij Papierwarenwereld kunt u makkelijk en snel kubusblokken met logo bestellen. Ze komen altijd van pas en worden daarom graag ontvangen. De kubusblokken kunnen al besteld worden vanaf 250 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wanneer u benieuwd bent naar het eindresultaat, dan kunt u een gratis en vrijblijvende proefdruk aanvragen.