Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Soort papier
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte zelfklevende memo's


Bedrukte zelfklevende memo's

Bedrukte zelfklevende memo’s

Zonder bedrukte zelfklevende memo’s zijn we nergens. De zelfklevende memo’s worden ook wel post-its genoemd. Op het bureau, in de auto of in uw tas: de zelfklevende memo’s zijn altijd handig. Op ieder kantoor worden ze verslonden en iedere werknemer heeft wel een memoblok op het bureau liggen. Ze zijn handig als terugbelnotitie of als praktisch geheugensteuntje. Bij Papierwarenwereld vindt u een ruim assortiment aan de leukste zelfklevende memo’s in allerlei soorten en maten. Bedrukte memoblokken zijn een van de meest gewilde relatiegeschenken. Dat komt doordat ze erg handig zijn en altijd wel van pas komen.

Zelfklevende memo’s met bedrukking

Alle zelfklevende memo’s uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking is full colour of kan bestaan uit één tot vier kleuren. De zelfklevende memo’s zijn ideaal om in te zetten als giveaway voor op beurzen en evenementen. Ook als u de potentiële klant niet gesproken heeft, bent u alsnog dagelijks in beeld bij de ontvanger. Dit zal uw naamsbekendheid ten goede komen. Met de handige zelfklevende memoblokken kunt u opvallen op kantoor. Post its zijn voor zowel zakelijke als particuliere klanten interessant. Als u een brede doelgroep als klant heeft, dan zijn de bedrukte post its een goede keuze als relatiegeschenk.

Zelfklevende memo’s bestellen

Bij Papierwarenwereld kunt u makkelijk en snel de zelfklevende memo’s met logo bestellen. Zelfklevende memoblokjes met logo zijn overal welkom. Daarnaast zijn de zelfklevende memo’s een prima reclamedrager voor uw bedrijf. Daarom zijn de memoblokjes ideaal om in te zetten als giveaway of als relatiegeschenk. U kunt een gratis en vrijblijvende digitale proefdruk aanvragen als u benieuwd bent naar het eindresultaat. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon.